ΥΓΕΙΑ

Σοκ πως βρέθηκε το πτώμα του άτυχου Μπάμπη – Το χρονικό του θρίλερ και ο τραγικός επίλογος

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που συμμετείχε στις έρευνες εντόπισε τη σορό του 31χρονου.

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στην περιοχή του Μεσολογγίου, καθώς ύστερα απο 18 ημέρες κατά τις οποίες αγνοούνταν τα ίχνη του, σήμερα το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε το πτώμα του.

Πιο συγκεκριμένα, οι συγγενείς του Μπάμπη που περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, όπου απολογείτο ο κρεοπώλης για την υπόθεση του 31χρονου, ενημερώθηκαν ότι κοντά στον κάμπο του Ευηνοχωρίου βρέθηκε σορός, με τη μητέρα του να ουρλιάζει: «Το παιδί μου». Λίγο αργότερα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το πτώμα ανήκει όντως στον Μπάμπη Κούτσικο.

Τον 31χρονο φαίνεται ότι βρήκε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που σάρωνε την περιοχή. Από το πρωί στο συγκεκριμένο σημείο έψαχναν 8 οχήματα, μαζί με τα σκυλιά

Άνθρωπος που συμμετείχε στις έρευνες, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε: «11 μέρες ψάχνουμε για το παιδί. Το σημείο που βρέθηκε είναι αυλάκι, είναι λίγο βαθύ. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χτες είχε μια μυρωδιά από τη βάρκα το σκυλί. Αλλά εξαιτίας του αέρα, έχανε τον προσανατολισμό. Ήταν σκεπασμένος με κάποιο βαρύ αντικείμενο».

Το σημείο που βρέθηκε ο Μπάμπης:

Το χρονικό της εξαφάνισης του Μπάμπη

Ο 31χρονος Μπάμπης εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου από το Μεσολόγγι. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδες ήταν ο 50χρονος κρεοπώλης, που από την πρώτη στιγμή μπήκε στο κάδρο των ερευνών των Αρχών που σάρωναν την περιοχή για τον εντοπισμό του Μπάμπη.

Ο 31χρονος είχε δανείσει χρήματα στον κρεοπώλη, όπως έγινε γνωστό από μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους, πριν ο Μπάμπης εξαφανιστεί.

Αν και τα κίνητρα του ειδεχθούς εγκλήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα, ο κρεοπώλης έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις κατά τις -τουλάχιστον τρεις- καταθέσεις του στους αστυνομικούς, όπου επέμενε να αρνείται την ανάμειξή του στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη.

Οι αντιφάσεις που «έκαψαν» τον κρεοπώλη

Ο 50χρονος ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του, τη νύχτα που μετέφερε τον Μπάμπη στη διασταύρωση των ΤΕΙ. Κάτι όμως που δεν συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας. Δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι είχε μιλήσει με τον 36χρονο φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση. Αποδείχτηκε ότι το έκανε, με τον 50χρονο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν κι ειπώθηκαν στις συνομιλίες τους.

Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με το κινητό του τηλέφωνο. Ανέφερε ότι δεν το είχε μαζί τη νύχτα της εξαφάνισης, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε το αντίθετο. Επικαλείται ένα «κενό» μνήμης 50 λεπτών, από τη στιγμή που άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση μέχρι την ώρα που επέστρεψε σπίτι του μνήμης λόγω χρήσης ουσιών. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις όμως, όπως μετέδωσε το Star, προέκυψε ότι δεν είχε κάνει χρήση καμίας ουσίας, άρα το αφήγημά του καταρρίπτεται.

Επιπλέον, στο διάστημα αυτό, αντάλλασσε μηνύματα και έκανε τηλεφωνικές κλήσεις, που φρόντισε να διαγράψει.

Όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που κάλεσε τον Μπάμπη για να συναντηθούν και όχι το αντίστροφο, όπως έλεγε αρχικά. Ενώ από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι ο κρεοπώλης και ο Μπάμπης βρίσκονταν στο ίδιο σημείο τη νύχτα της εξαφάνισης για πολλή ώρα. Με τον 50χρονο να μην μπορεί να δώσει εξήγηση.

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού

Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι οι δύο άντρες δεν είχαν ραντεβού για κυνήγι. Από την άρση του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου προκύπτει πως οι τελευταίες διαδικτυακές αναζητήσεις του Μπάμπη Κούτσικου αφορούσαν κυνήγι θησαυρού.

Ήταν αυτό το εύρημα του δράστη για να παρασύρει τον Μπάμπη; Πόσοι συμμετείχαν και πόσοι γνώριζαν; Ήταν το κίνητρο μόνο τα λεφτά;

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button