ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στη Βέροια: Αυτή είναι η μάνα που πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα – Δαγκωματιές βρέθηκαν στο κορμάκι του!

Η επίσημη αιτία θανάτου

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως για το 11μηνο κοριτσάκι που εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο φράγμα του Αλιάκμονα, στη Βέροια. Το άτυχο βρέφος βρήκε το θάνατο από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας η οποία μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε την πράξη της και συνελήφθη.

Η γυναίκα φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές. Το παιδάκι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το είχε αποκτήσει εκτός γάμου και η ίδια έμενε στο σπίτι των γονιών της.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος του inveria.gr Νίκος Βουδούρης στο ραδιόφωνο του Alpha 989 και στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Γιώργου Ευγενίδη, δεδομένου ότι η γυναίκα είχε περιστασιακές σχέσεις, πρόσφατα υπεβλήθη σε εξέταση DNA άνδρας ο οποίος ήταν ο πατέρας του βρέφους. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος κατά δικές του πληροφορίες, ο άνδρας είχε κινηθεί νομικά προκειμένου να πάρει την επιμέλεια του.

Στον εισαγγελέα Βέροιας οδηγείται η 29χρονη παιδοκτόνος – Υπέδειξε το σημείο που πέταξε το βρέφος της

Στον εισαγγελέα Βέροιας αναμένεται να οδηγηθεί η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, όπου θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα φέρεται να υπέδειξε το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρό το κοριτσάκι 11 μηνών, στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Δαγκωματιές βρέθηκαν στο κορμάκι του βρέφους που πέταξε η μάνα του στον ποταμό – Η επίσημη αιτία θανάτου

Η επίσημη αιτία θανάτου του μωρού

Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος «έδειξε» η νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στη σορό του 11 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ίδια μετά από τις επίμονες προσπαθειες των αρχών, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο όμως όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για το τραγικό περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει συλληφθεί. Η μητέρα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Τι λέει ο πατέρας του μωρού

Ο πατέρας ενημερώθηκε για την τραγική εξέλιξη από τους αστυνομικούς. Του είπαν πως ομολόγησε και συνελήφθη η μητέρα του βρέφους.

Οι δυο τους δεν ήταν παντρεμένοι και τα προβλήματα στη σχέση τους ήταν, όπως φαίνεται, έντονα. «Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Εγώ μόνο πάλευα για το μωρό. Ήθελα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για αυτό το μωρό. Πάλευα για να αναγνωρίσω αυτό το παιδί, ήθελα να πάω να το κάνω αλλά δεν πρόλαβα. Ήθελα να κινηθώ και νομικά γιατί υπήρχε μία άρνηση από την μητέρα του και από την οικογένεια της. Δεν με άφηναν να το αναγνωρίσω» λέει στο newsit.

Όπως λέει, δεν το χωράει ο νους του αυτό που συνέβη. «Την έψαχναν αυτές τις μέρες και εγώ το έμαθα από την αστυνομία που με κάλεσαν για να με ενημερώσουν. Εκεί τα έμαθα όλα, δεν είχα καμία γνώση του τι γινόταν. Μακάρι να γνώριζα. Το δικό μου θέμα ήταν να ήταν υγιές το μωρό. Τελευταία φορά το είδα στις 2 Δεκεμβρίου που πήγα να το πάρω να το πάω στον παιδίατρο και αυτή μου είπε να φύγω, δεν με άφησε».

Το χρονικό

Η 29χρονη ζούσε μαζί με τον παππού της, τη μητέρα και τον αδερφό της στο σπίτι τους, στον Σταυρό Ημαθίας. Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς έφυγε μαζί με το παιδάκι της και επέστρεψε την Πρωτοχρονιά μόνη της.

Το βράδυ της Κυριακής, εντοπίστηκε νεκρό το 11 μηνών βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας προχώρησαν στη σύλληψη της 29χρονης μητέρας του άτυχου βρέφους για ανθρωποκτονία. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, καθώς αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button