ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ στη Χαλκίδα – 37χρονoς σκότωσε με 28 μαχαιριές τον εραστή του!

 

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 37χρονος για το άγριο φονικό που ζωντάνεψε στα δικαστήρια της Χαλκίδας, όταν ο δράστης κλήθηκε να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί σκότωσε με 28 μαχαιριές τον εραστή του!Ερώτημα που ουσιαστικά έμεινε αναπάντητο, αφού ο 37χρονος με καταγωγή από την Κρήτη απέφυγε τις επίμονες ερωτήσεις δικαστών και ενόρκων του Εφετείου Εύβοιας και επιχείρησε να πείσει ότι τέλεσε το έγκλημα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Ο 37χρονος στην απολογία του ανέφερε ότι σύχναζε σε πιάτσες ομοφυλοφίλων για να βρίσκει συντρόφους. Υποστήριξε ότι του άρεσε το ομοφυλοφιλικό σεξ και δεν εκδιδόταν για χρήματα.

Σύμφωνα με την απολογία του, γνώρισε σε πιάτσα το θύμα και πέρασαν μια νύχτα στο σπίτι του μαζί με άλλους. Την επόμενη μέρα πήγαν βόλτα οι δυο τους και το θύμα αγόρασε ναρκωτικές ουσίες. Επέστρεψαν στο σπίτι του θύματος και εκείνος τον παρότρυνε να κάνει χρήση.

Ο 37χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών και ζαλίστηκε, όπως είπε στο δικαστήριο. Υποστήριξε, ότι στη συνέχεια το θύμα του επετέθη φραστικά και του φώναζε να σηκωθεί να φύγει από το σπίτι. Τότε ήρθαν στα χέρια και πάνω στον καβγά βούτηξε ένα μαχαίρι και σκότωσε τον εραστή του.

Το δικαστήριο έδειξε να μην πείθεται από όλα αυτά. «28 μαχαιριές του έμπηξες. Πες μας την αλήθεια. Γιατί τον σκότωσες;» τον ρώτησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του δικαστηρίου και τότε ο ίδιος ο δράστης χαρακτήρισε «ασήμαντο» το λόγο του καβγά που έφερε το φονικό.

«Οι 28 μαχαιριές δείχνουν έγκλημα πάθους, αλλά δεν μιλάει ο κατηγορούμενος για να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο» τόνισε ο εισαγγελέας της έδρας και έτσι πρότεινε την καταδίκη του σε ισόβια για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Αυτή ήταν τελικά και η απόφαση του Εφετείου Εύβοιας.

Με την ίδια ποινή είχε καταδικαστεί και πρωτόδικα ο Κρητικός. Απαλλάχτηκε στο Εφετείο μόνο από την κατηγορία της οπλοφορίας, αφού δικαστές και ένορκοι πείστηκαν από το Χαλκιδαίο συνήγορο υπεράσπισης του 37χρονου ότι δεν είχε μαζί του το μαχαίρι, αλλά το άρπαξε από την κουζίνα του σπιτιού του θύματος.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button