ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Τα ‘χασαν ακόμα κι οι γιατροί με αυτό που είδαν στο στομάχι 18χρονης

Μια 18χρονη κοπέλα στην Ινδία χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αφού κατάπιε το κινητό της τηλέφωνο κατά τη διάρκεια ενός καυγά με τον αδελφό της.

“Η διαμάχη μεταξύ των αδελφών οδήγησε σε αυτήν την εξέλιξη”, δήλωσε στους Times of India γιατρός που συμμετείχε στην επέμβαση η οποία σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή Bhind της Madhya Pradesh

Τα 2 αδέρφια φέρονται να διαπληκτίζονταν για ένα κινητό τηλέφωνο, όταν η εξοργισμένη κοπέλα αποφάσισε να δώσει τέλος στη διαμάχη τους με έναν παράξενο τρόπο – καταπίνοντας την εν λόγω κινητή συσκευή.

Αφαίρεσαν ολόκληρο κινητό από στομάχι 18χρονης

“Καθώς τα πνεύματα άναψαν κατά τη διάρκεια της διαφωνίας τους, έκανε μια απερίσκεπτη ενέργεια καταπίνοντας το κινητό τηλέφωνο”, περιγράφει ο έκπληκτος γιατρός.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα άρχισε να υποφέρει από έναν τεράστιο πόνο στην κοιλιά.

Ο γιατρός περιέγραψε πώς άρχισε να βιώνει έντονο κοιλιακό πόνο και επίμονους εμετούς, γεγονός που οδήγησε τα ανήσυχα μέλη της οικογένειας να την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Jaya Arogya στην πόλη Gwalior.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button