ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Τον «έσβησε» ο καρκίνος Νεκρός ο λοχαγός πεζικού ..

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο Λοχαγός Πεζικού Στέφανος.Χ.

Ο άτυχος Λοχαγός, πατέρας τριών παιδιών, υπηρετούσε αρχικά στο 10ο Σύνταγμα Πεζικού και κατόπιν στο Τάγμα Εθνοφυλακής Σερρών.

Όπως μας ενημερώνουν συνάδελφοί του, η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Δραβίσκο Σερρών.

Ρόδος: «Η οικιακή βοηθός έμεινε 5 λεπτά μόνη με τη μητέρα μου και μετά φώναζε ”πέθανε”» λέει ο γιος θύματος στη Λέρο

«Η μητέρα μου είχε πρόβλημα υγείας, αλλά δεν κινδύνευε η ζωή της. Εφυγε ο πατέρας μου για 5 λεπτά, για να πάει να πάρει ψωμί και όταν γύρισε φώναζε ”η μητέρα σας πέθανε ελάτε”» λέει ο γιος του 63χρονου θύματος στη Λέρο

Ο θάνατος μιας 75χρονης γυναίκας στη Ρόδο ήταν αυτός που ανέδειξε τη φρικιαστική δράση της 45χρονης γυναίκας που δήλωνε οικιακή βοηθός και λειτουργούσε και ως «αποκλειστική νοσοκόμα», με την ίδια να ομολογεί στις Αρχές ότι διέπραξε και άλλες τρεις δολοφονίες, πριν από χρόνια!

Πρόκειται για τρεις γυναίκες που επίσης… πρόσεχε και έχασαν τη ζωή τους. Μία από τις υποθέσεις που συνδέεται η 45χρονη, αφορά σε γυναίκα από τη Λέρο! Εκεί, όπου το 2011 η ίδια βρέθηκε κοντά στο περιβάλλον της -τότε- 63χρονης που αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.

Η γυναίκα πέθανε με τους συγγενείς της τότε να μην υποπτεύονται κάποια περίεργη δράση της οικιακής βοηθού, σήμερα, όμως μετά από τις σοκαριστικές ομολογίες της 45χρονης, ο γιος της 63χρονης, περιγράφει πώς «έφυγε» η μητέρα του… έτσι ξαφνικά!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button