ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ τραγωδία Κόρη και πατέρας πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών..

Οικογενειακή τραγωδία στη Μαγνησία: Κόρη και πατέρας πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Βόλος: Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που συνέβη Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε μια οικογένεια στη Μαγνησία. Η είδηση του θανάτου μια 45χρονης γυναίκας και του 84χρονου πατέρα της με διαφορά λίγων ωρών έχει προκαλέσει θλίψη.

Ο θάνατος της 45χρονης που απεβίωσε στο νοσοκομείο του Βόλου οφείλεται σε πολυοργανική ανεπάρκεια ενώ δύο μέρες αργότερα ο πατέρας της πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Πρώτα πέθανε η κόρη, Μαρίνα Τουφεξή, 45 ετών, το απόγευμα της Παρασκευής, 13 Ιανουαρίου, και χθες, 15 Ιανουαρίου, πέθανε και ο πατέρας της, Νικόλαος Τουφεξής, 84 ετών, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Βόλος: Μαζί κηδεύτηκαν πατέρας και κόρη

Πατέρας και κόρη κηδεύτηκαν μαζί χθες, Δευτέρα, στον Άγιο Βλάσιο Μαγνησίας μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button