ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση στον Κορυδαλλό – Οι κρατούμενοι αρνούνται να μπουν στα κελιά τους

Ένταση στην Α’ πτέρυγα των φυλακών

Διαμαρτύρονται για το γεγονός δεν έχει ακόμα αποφυλακιστεί η Αθηνά Τσάκαλου, μητέρα των προφυλακισμένων αδελφών Τσάκαλου

Οι έγκλειστοι της πρώτης πτέρυγας των φυλακών κορυδαλλού όπου είναι κρατούμενοι και τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς αρνούνται να μπουν στα κελιά τους, διαμαρτυρόμενοι για το ότι δεν έχει ακόμα αποφυλακιστεί η Αθηνά Τσάκαλου, μητέρα των προφυλακισμένων αδελφών Τσάκαλου.

Πριν από 20 μέρες η Αθηνά Τσάκαλου προφυλακίστηκε καθώς φιλοξενούσε την Αγγελική Σπυροπούλου. Ήδη ο εισαγγελέας Δημήτρης Ασπρογέρακας έχει προτείνει την αποφυλάκιση της Αθηνάς Τσάκαλου και αναμένεται η έκδοση σχετικής απόφασης.

Οι κρατούμενοι υποστηρίζουν ότι στο πρόσωπο της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου βλέπουν τις δικές τους μητέρες και ισχυρίζονται ότι «όσοι παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά, θα τη βρουν μπροστά τους».

Προς το παρόν πάντως δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να ελέγχουν την κατάσταση.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button