ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ευελπίδων οδηγούνται οι γονείς της 4χρονης Άννυ!

 

Στο αυτόφωρο θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο 27χρονος Βούλγαρος και η 25χρονη Βουλγάρα, γονείς της 4χρονης Άνι που έχει εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, καθώς και ο 70χρονος που τους φιλοξενούσε στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις τους οδηγούνται με την αυτόφωρη διαδικασία στην Ευελπίδων για τα χάπια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του 70χρονου και τα οποία ανήκουν στον 27χρονο Βούλγαρο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τους παραπέμπουν στην δικαιοσύνη και για ψευδορκία στην υπόθεση μυστήριο της εξαφάνισης του κοριτσιού.

Να υπενθυμίσουμε πως αρχικά, η μητέρα της εξαφανισμένης Άνι σε δηλώσεις ανέφερε πως είχε εμπιστευτεί σε μια γνωστή της το παιδί, για να πάει για κάποιες δουλειές στη Σόφια και όταν επέστρεψε, το παιδί και η γνωστή της είχαν εξαφανιστεί.

Στη συνέχεια ο πατέρας της μικρής Άνι, είπε πως εκείνος είχε το παιδί και έφυγε την ώρα που κοιμόταν, καθώς ξέχασε να κλειδώσει την εξώπορτα του διαμερίσματος στο υπόγειο πολυκατοικίας.

Έπειτα ο 27χρονος άλλαξε πάλι την κατάθεση και ενημέρωσε τους Αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων πως είχε αφήσει το παιδί στη μητέρα του, η οποία το πήγε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και εκεί το έχασε.

Να θυμίσουμε πως την Τρίτη οι τρεις τους οδηγηθήκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να εξεταστούν για την υπόθεση της εξαφάνισης, στην οποία διαρκώς ο 27χρονος και η 25χρονη άλλαζαν τις ιστορίες τους και έπεφταν σε αντιφάσεις.

Τελικά η αστυνομία δεν κατάφερε να συλλέξει χρήσιμες πληροφορίες για τον εντοπισμό της μικρής Άνι και η αγωνία για την ζωή του παιδιού συνεχίζεται.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button