ΔΙΑΦΟΡΑ

Στις Σέρρες, για προσκύνημα, τα Τίμια Δώρα

Στις Σέρρες, για προσκύνημα, τα Τίμια Δώρα

Ιερά Μητρόπολη Σερρών: Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, με την οποία ενημερώνει τα εξής:

«Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 5:00 το απόγευμα, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, Παμμ. Ταξιαρχών Σερρών τα Τίμια Δώρα, (χρυσό, λίβανο και σμύρνα)

που σύμφωνα με την διήγηση του ιερού Ευαγγελιστού Ματθαίου προσέφεραν οι Μάγοι στον τεχθέντα Σωτήρα και Λυτρωτή Χριστό, ερχόμενα από την Ιερά Μονή Αγ. Παύλου του Αγίου Όρους.

Τα Τίμια Δώρα, που θα συ­νο­δεύ­ουν Α­γιο­ρεί­τες Πα­τε­ρες, θα ευ­ρίσκον­ται προς τιμητική προσκύνηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμ. Ταξιαρχών Σερρών έως και της 27ης Δεκεμβρίου, όπου καθημερινώς θα τελούνται ιερές ακολουθίες, προς αγιασμό και πνευματική ενίσχυση των πιστών».

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button