ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητική κίνηση…!!! Αν αγαπάς τα ζώα πρέπει οπωσδήποτε να δεις και να μοιραστείς το άρθρο!

Η ομάδα του πολωνικού καναλιού γνωστό για τα εκπληκτικά χιουμοριστικά βίντεο στο YouTube «SA Wardega» που το είχαμε γνωρίσει και εμείς εδώ σταwww.apisteuta.com με την πετυχημένη φάρσα με τον σκύλο που τον είχαν ντύσει αράχνη και τον έβαλαν να τρομοκρατεί τον κόσμο.  Αυτή την φορά δημιούργησαν ένα διαφορετικό βίντεο που δεν μας έχουν συνηθίσει. Δημιούργησαν το όχημα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και ξεκίνησαν να μοιράζουν τρόφιμα σε σκυλιά και σε άλλα ζώα.

Αν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς στο να δοθούν περισσότερα τρόφιμα στα ζώα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοινοποιήσετε το άρθρο και όλα τα έσοδα από το βίντεο θα διατεθούν για τρόφιμα.

Δείτε το βίντεο :

 

 

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button