ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονίζει η αδερφή της Ραφαέλας Πιτσικάλη που έφυγε μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο: Εύχομαι τα παιδιά μου να σου μοιάσουν

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο instagram η αδερφή της Ραφαέλας Πιτσικάλη, Μαίρη, αποχαιρετά την αδερφή της που έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η Ραφαέλα πάλευε με τη νόσο γνωστή ως Σάρκωμα Ewing από το 2020 και έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες μετά τα 21α γενέθλια της.

Η νεαρή είχε συγκινήσει με τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς, παρά τη μεγάλη την περιπέτεια, δεν έχανε το χαμόγελό της και δημοσίευσε συνεχώς περιεχόμενο από το νοσοκομείο.

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε. Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου», αναφέρει η αδερφή της Ραφαέλας.

Δείτε την ανάρτηση με το βίντεο:

 

Το διαβάσαμε εδώ http://alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button