ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονίζει ο Πέτρος Λαγούτης: Βασανίστηκα πολύ από τον τζόγο! !

 

Πραγματικά συγκλονιστικός ήταν ο Πέτρος Λαγουτης στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Αργα». Εκεί αποκάλυψε πως έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από την εξάρτηση του στον τζόγο. Αυτό το πάθος του έχει κοστίσει απίστευτα όχι μόνο σε χρήματα, αλλά και σε χρόνο και ενέργεια.

«Θα σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Δεν έχει γραφτεί ποτέ και πουθενά. Ένα πάθος που με βασάνισε στη ζωή μου ήταν ο τζόγος. Κατάλαβα ότι έχω πρόβλημα όταν άρχισε να μου κοστίζει σε χρόνο και ενέργεια… Μετά πήγαινα καζίνο. Ηλεκτρονικά έπαιξα πολύ. Φόρτωσα τις πιστωτικές μου… ακόμη τις πληρώνω. Δεν έχει καμία διαφορά από οποιονδήποτε άλλο εθισμό… Κάποια στιγμή είπα: «Ή θα πας από εκεί για τα καλά οπότε χαιρέτα ή κάνε κάτι», αποκάλυψε.

Αποκάλυψε επίσης την «αταξία» που έκανε έφηβος όντας «Μου είχαν δώσει οι γονείς μου 5.000 δραχμές να αγοράσω αθλητικά παπούτσια, στην Πατησίων βλέπουμε έναν παπατζή και λέμε αυτό είναι εύκολο. Καθόμαστε εμείς, 15 χρόνων και αρχίσαμε να παίζουμε…Βέβαια τα χάσαμε όλα…..»

πηγη .tff.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button