ΔΙΑΦΟΡΑ

Την καμάρωνε νuφούλα γεμάτος υπερnφάνεια: Το τpομερό τσιφτετέλι της κόρης του Βασίλη Καρρά στον γάμο της.

Την καμάρωνε νuφούλα γεμάτος υπερnφάνεια: Το τpομερό τσιφτετέλι της κόρης του Βασίλη Καρρά στον γάμο της.

Πάμε 4 ετη πίσω: Τον Σεπτέμβρη του 2019, όταν ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε την πολυαγαπημένη του κόρη. Ο Βασίλης Καρράς δε βρισκόταν τυχαία μεταξύ των πιο αγαπημένων καλλιτεχνικών του λαϊκού τραγουδιού. Ο τραγουδιστής έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο μουσικό στερέωμα.

Μπορεί το όνομα του πατέρα της να επισκιάζει σήμερα κάθε δημοσιογραφικό τίτλο… όμως η μέρα αυτή ήταν αποκλειστικά δική της. Η πανέμορφη Ειρήνη αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της κι ο πατέρας της -φυσικά- δεν έσπασε το έθιμο και τη συνόδευσε στον γαμπρό.

Ο make-up artist Απόστολος Μαρινόπουλος ανέβασε φωτογραφία με το υπέροχο μακιγιάζ της νύφης. Ο γάμος κι η δεξίωση του ζευγαριού έγιναν στο κτήμα της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη, όπου ακολούθησε και γλέντι. Mάλιστα ο Βασίλης Καρράς πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στην κόρη του και τον σύζυγό της…

«Γυρίζω απ’ τη νύχτα»: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Καρρά στο αφιέρωμα για τον αξεπέραστο Στέλιο Καζαντζίδη

Δύο αξεπέραστες ελληνικές φωνές του λαϊκού μας τραγουδιού, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες που πλέον συναντήθηκαν στη μεγάλη πίστα του παραδείσου!

Το Athensmagazine σας παρουσιάζει τη στιγμή που… έτριξαν τα τσιμέντα στο αφιέρωμα του Mega για τον Στέλιο Καζαντζίδη, με τον Βασίλη Καρρά να σηκώνεται και να ρίχνει το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο, υπό τους ήχους του «Γυρίζω απ’ τη νύχτα», δύο χρόνια πριν φύγει από τη ζωή (χθες 24/12 στα 70 του χρόνια).

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button