ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Της είχαν κλείσει το στόμα με ταινία τόσο σφιχτά που είχε λιώσει το κόκκαλο. Σήμερα μπορεί και ξανατρώει…

 

Ο William Leonard Dodson συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο κρατητήριο με την εγγύηση να έχει οριστεί στα $50.000. Ο λόγος; Χρησιμοποίησε μονωτική ταινία για να κλείσει ερμητικά το στόμα της 15 μηνών σκυλίτσας του, ονόματι Caitlyn.

Twitter

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι κακομεταχείριση ζώου – συμπεριλαμβανομένων βασανιστηρίων.

Η οργάνωση Charleston Animal Society που ανέλαβε τη φροντίδα της Caitlyn φροντίζει να ανανεώνει τη σελίδα της στο Facebook με την πρόοδό της και ευτυχώς το κακόμοιρο σκυλάκι τα πάει καλύτερα. Όσο μπορεί…

We are supportive of the NCPD’s investigation and hope justice will be served in this case. We are eager for whomever…

Posted by Charleston Animal Society on Monday, 1 June 2015

Η Caitlyn υποβλήθηκε σε εγχείρηση και ακολουθεί υπερβαρικές θεραπείες για να μπορέσει να επουλωθεί ο κατεστραμμένος ιστός. Η ταινία ήταν τόσο σφιχτά δεμένη που κυριολεκτικά της είχε κόψει τη ροή του αίματος στην περιοχή!

Twitter

Μάλιστα, πολλοί είναι πρόθυμοι να πληρώσουν αμοιβή για όποιον έχει πληροφορίες που θα καταδικάσουν τον ψυχοπαθή ιδιοκτήτη της Caitlyn! Έτσι για να τα βλέπουν και κάποιοι στην Ελλάδα αυτά…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button