ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τιμήθηκε με …τάμπλετ και …μετάθεση ο Λοχίας που βρήκε 3.000 ευρώ!

 

Με ένα τάμπλετ, προσωπικό δώρο του υπουργού κ Καμμένου, αλλά και τιμητική μετάθεση στον τόπο καταγωγής του τίμησε, η Πολιτεία τον Επαγγελματία Οπλίτη ο οποίος βρήκε και παρέδωσε  3.000 ευρώ, χωρίς να δεχθεί ούτε τα εύρετρα.
Τον 30άρη  Λοχία (ΠΖ) Παναγιώτη Παπαδόπουλο , παντρεμένο και πατέρα ενός παιδιού, τίμησε ο Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος παρουσία  των Αρχηγων ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ και του Διοικητή ΑΣΔΕΝ
Ο ΕΠΟΠ υπηρετεί στην Λήμνο και βρήκε τα χρήματα έξω από τράπεζα στην πατρίδα του Ξάνθη όπου βρισκόταν με άδεια
Ο Υπουργός Άμυνας παραδίδοντάς του τον Θυρεό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είπε τα εξής:
«Θέλω να σας συγχαρώ για την πράξη σας, η οποία, όσο και αν φαίνεται λογική, όσο και αν φαίνεται απλή, έχει ιδιαίτερη σημασία. Γνωρίζω, ότι παρότι η οικονομική κατάσταση και η δική σας και της οικογένειάς σας είναι δύσκολη, όχι μόνο παραδώσατε το ποσό, αλλά αρνηθήκατε να πάρετε και τα εύρετρα. Εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκ μέρους του ελληνικού λαού, θέλω να σας συγχαρώ δημόσια που δείξατε το ήθος του Έλληνα Υπαξιωματικού, του Έλληνα Στρατιώτη. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Σας απονέμω από την καρδιά μου τον Θυρεό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και έχω δώσει ήδη εντολή να μετατεθείτε άμεσα στον τόπο κατοικίας σας. Θερμά συγχαρητήρια. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς και σας ευχαριστούμε, γιατί αποδεικνύετε τι σημαίνει Έλληνας Στρατιώτης».
Ο ΕΠΟΠ Λοχίας  απάντησε: «Είναι τιμή μου που σας έκανα υπερήφανους».-

 

πηγη news4people.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button