ΔΙΑΦΟΡΑ

Του φώναζαν «αθώος»: Ο πατέρας Αντώνιος πήγε να προσκυνήσει την εικόνα «Άξιον Εστί» και οι πιστοί τον αποθέωσαν

Οι πιστοί αναγνώρισαν τον πατέρα Αντώνιο, έτρεξαν να τον πάρουν αγκαλιά και του φώναζαν “Αθώος”

O πατέρας Αντώνιος το βράδυ της Παρασκευής 12 Μάϊου βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών. Σύμφωνα με το ekklisiaonline, ο πατέρας Αντώνιος θέλησε να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» που βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών από το Άγιον Όρος.

Όπως αποκαλύπτουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες ο πατέρας Αντώνιος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και οι οποίοι τον αναγνώρισαν. Μάλιστα ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους του φώναζαν «αθώος».

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας πολίτης όταν τον είδε την πήρε αγκαλιά και με δάκρυα στα μάτια του είπε «πατέρα Αντώνιε είμαι καθηγητής πανεπιστημίου

και σας ζητώ συγνώμη για ότι τραβάτε και σας ζητώ συγνώμη που δεν έχουμε βγει στους δρόμους να σας υπερασπιστούμε».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του Πατέρα Αντώνιου και επτά ακόμη πρώην εργαζομένων της Κιβωτού του Κόσμου για τις καταγγελίες για σeξουαλική και σωματική κακοποίηση, τόσο ο ίδιος, όσο και η Πρεσβυτέρα αρνήθηκαν την οποιαδήποτε δημόσια δήλωση.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button