ΔΙΑΦΟΡΑ

Το εύκολο κόλπο για καθαρά τάπερ χωρίς λάδια στο δευτερόλεπτο

Λάδι, λαρδί, και λίπη μέσα στο πλαστικό τάπερ, πιο δύσκολα στο καθάρισμα και από σκηνή εγκλήματος. Αυτός ο συνδυασμός είναι περιβόητος για το πόσο δύσκολα ξεβγάζεται, αλλά η λύση είναι πολύ απλή, και περιλαμβάνει μόλις 3 βήματα.

Μία χρήστης του TikTok μοιράστηκε το κόλπο της για την αφαίρεση λιπαρών λεκέδων από τα πλαστικά τάπερ. Η μέθοδός της είναι απλή: απλά προσθέστε σαπούνι πιάτων και ζεστό νερό στο δοχείο μαζί με μερικά κομμάτια σκισμένης χαρτοπετσέτας.

Στη συνέχεια, σφραγίστε το τάπερ με το καπάκι του και ανακινήστε το δοχείο για περίπου 45 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό. Στο βίντεο, η μέθοδος φαίνεται να καθαρίζει εντελώς το δοχείο που λερώθηκε με σάλτσα χωρίς καθόλου τρίψιμο.

@facesbyadi

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! #fyp #cookingvideos #cookinghacks #lifehacks #hacks #stainremover #foryou #foryoupage

♬ original sound – adikempler

Το διαβάσαμε εδώ reader.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button