ΔΙΑΦΟΡΑ

Το συγκλονιστικό μήνυμα της συντρόφου του Lubitz – “Ο Αντρέας πλήρωσε για το όνειρό του”

 

Η καθηγήτρια Kathrin Goldbach που σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης είχε σχέση τα τελευταία 7 χρόνια με τον Andrea Lubitz δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook ένα κείμενο για τα “όνειρα” του πιλότου.

 

Γράφει το κείμενο στη σελίδα της Golbach: “Ο Αντρέας πέθανε σαν πρώτος εν υπηρεσία αξιωματικός στη τραγική πτήση. Ως νέος λάτρευε τις πτήσεις και τα αεροπλάνα και γρήγορα έγινε μέλος στο σύλλογο LSC Westerwald, λέγοντας ότι κάποτε ήθελε να πραγματοποιήσει το όνειρό του να πετάξει. Ξεκίνησε ως μαθητευόμενος σε πτήσεις με εκπαιδευτικά μικρά αεροπλάνα και έφτασε να γίνει πιλότος σε Airbus 320. Μπόρεσε να πραγματοποιήσει το όνειρο που πλήρωσε τόσο ακριβά, με τη ζωή του. Τα μέλη του συλλόγου LSC Westerwald θρηνούν για τον Αντρέα και τα υπόλοιπα 149 θύματα της τραγωδίας”.

 

 

 

πηγη enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button