ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Χωριό τους Καταστράφηκε μετά από Θεομηνία, αλλά όταν οι Κάτοικοί του είδαν ΑΥΤΟ στον Ουρανό; Ένιωσαν ΔΕΟΣ..!

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια εντυπωσιακή φωτογραφία στην οποία πιστεύεται ότι απεικονίζεται η φιγούρα του Ιησού πάνω από πόλη της Κολομβίας η οποία καταστράφηκε από κατολίσθηση.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και παρακολούθησε το φως του ήλιου να περνά μέσα από τα σύννεφα στην πόλη Manizales, όπου σκοτ…


Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια εντυπωσιακή φωτογραφία στην οποία πιστεύεται ότι απεικονίζεται η φιγούρα του Ιησού πάνω από πόλη της Κολομβίας η οποία καταστράφηκε από κατολίσθηση.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και παρακολούθησε το φως του ήλιου να περνά μέσα από τα σύννεφα στην πόλη Manizales, όπου σκοτώθηκαν 17 άτομα από κατολισθήσεις εξαιτίας των βροχοπτώσεων του περασμένου μήνα.

Το σπάνιο φαινόμενο συνέβη στο όρος Sancancio και η φιγούρα έκανε τους κατοίκους να αισθανθούν ανακούφιση για τα σπίτια, τους αγαπημένους και τις περιουσίες που έχασαν λόγω της φυσικής καταστροφής.

Μια γυναίκα, η Marya de Iesus, βιντεοσκόπησε την θρησκευτική αυτή εμπειρία και την κοινοποίησε στο διαδίκτυο, όπου πολλοί είπαν ότι ήταν σημάδι του Ιησού. «Ο Ιησούς Χριστός επισκέφτηκε την πόλη μας στην Κολομβία, ηρέμησε τον ουρανό και τον ακούσαμε. Ο Θεός να μας ευλογεί. Δόξα στον Κύριο και Βασιλιά του Σύμπαντος.»

Στο βίντεο ακούγεται ένας άντρας να λέει: «Θεέ μου, ευλογημένε Θεέ μου, έλα να δεις την δυστυχία μας.» «Κοίτα, κοίτα, ευλογημένε Θεέ. Δόξα στον Κύριο.» «Βλέπεις τον Κύριο εκεί, που στέκεται;» Στην κατολίσθηση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 17 άτομα και άλλα 7 αγνοούνται.

 

Οι πρόσφατες βροχοπτώσεις έχουν θέσει σε κίνδυνο τους κατοίκους δεκάδων επαρχιακών πόλεων, όπου οι αυτοσχέδιες γειτονιές στις πλαγιές των Άνδεων τις κάνουν ιδιαίτερα επιρρεπείς σε χιονοστιβάδες και πλημμύρες.

Η κατολίσθηση στο Manizales, την πρωτεύουσα της επαρχίας Caldas δυτικά της Bogota, ακολούθησε παρόμοια καταστροφή στο Mocoa στις αρχές του μήνα, όπου σκοτώθηκαν πάνω από 320 άτομα και χιλιάδες έχασαν τα σπίτια τους. «Βοηθάμε να εντοπιστούν οι εξαφανισμένοι και δυστυχώς ο αριθμός θα αυξηθεί», είπε ο Πρόεδρος Juan Manuel Santos.

Έχουν καταστραφεί τουλάχιστον 57 σπίτια, σύμφωνα με την κυβέρνηση. Τα τοπικά μέσα ανέφεραν ότι στο Manizales έπεσε η βροχή ενός μήνα μέσα σε ένα βράδυ. Διασώστες από τον Ερυθρό Σταυρό, η προστασία του πολίτη, πυροσβέστες και ένοπλες δυνάμεις αναζητούν τους εξαφανισμένους μέσα στην λάσπη και τα ερείπια.

Έχει κοπεί το νερό, το ηλεκτρικό και το αέριο από τις περιοχές που πλήχθηκαν από την κατολίσθηση. Το βίντεο συγκέντρωσε ανάμικτες αντιδράσεις: «Είναι μια στιγμή πόνου, οι άνθρωποι θέλουν να πιστέψουν σε κάτι θεϊκό για να τους δώσει ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουν να ζουν και να παλεύουν», έγραψε μια γυναίκα.

«Αυτό είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Το φως του ήλιου περνά μέσα από διάφορα σύννεφα. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο», είπε κάποιος άλλος.

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: dailymail.co.uk

πηγη fanpage.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button