ΔΙΑΦΟΡΑ

Το 3χρονο κοριτσάκι χωρίς πόδι που του χάρισαν για παρέα έναν ανάπηρο σκύλο!

 

Ενα τρίχρονο κορίτσι με προσθετικά μέλη υιοθέτησε ένα σκύλο που δεν έχει το μπροστινό του πόδι.

Η τρίχρονη Sapphyre Johnson από την Νότια Καρολίνα γεννήθηκε με μόνο δύο δάχτυλα σε κάθε της χέρι και ένα δάχτυλο του ποδιού σε κάθε της πόδι λόγω σοβαρής πάθησης. Οι γιατροί αποφάσισαν να ακρωτηριάσουν τα πόδια της όταν ήταν μόλις ενός έτους για να μπορεί να περπατάει με τεχνητά μέλη.tilestwra.com | Το 3χρονο κοριτσάκι χωρίς πόδι που του χάρισαν για παρέα έναν ανάπηρο σκύλοΟταν είδε για πρώτη φορά τον υπολοχαγό Dan, που πήρε το όνομά του από έναν χαρακτήρα από την ταινία Forest Gump, είπε «Αυτό είναι το κουτάβι μου. Είναι ακριβώς σαν κι εμένα».

«Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά για Sapphyre», δήλωσε η μητέρα της, η Ashley Johnson. tilestwra.com | Το 3χρονο κοριτσάκι χωρίς πόδι που του χάρισαν για παρέα έναν ανάπηρο σκύλο «Ηταν εκπληκτικό να βλέπουμε την κόρη μας με το κουτάβι της» είπε και πρόσθεσε «Η Sapphyre δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα πόδια και τα χέρια των άλλων μάλλον επειδή συνειδητοποιεί ότι είναι διαφορετική.  Ετσι, τον αγαπά. Εβγαλε μάλιστα τα προσθετικά της μέρη για να του δείξει τα πόδια της. Ηταν πολύ χαριτωμένο».

tilestwra.com | Το 3χρονο κοριτσάκι χωρίς πόδι που του χάρισαν για παρέα έναν ανάπηρο σκύλοtilestwra.com | Το 3χρονο κοριτσάκι χωρίς πόδι που του χάρισαν για παρέα έναν ανάπηρο σκύλοtilestwra.com | Το 3χρονο κοριτσάκι χωρίς πόδι που του χάρισαν για παρέα έναν ανάπηρο σκύλοtilestwra.com | Το 3χρονο κοριτσάκι χωρίς πόδι που του χάρισαν για παρέα έναν ανάπηρο σκύλοtilestwra.com | Το 3χρονο κοριτσάκι χωρίς πόδι που του χάρισαν για παρέα έναν ανάπηρο σκύλοtilestwra.com | Το 3χρονο κοριτσάκι χωρίς πόδι που του χάρισαν για παρέα έναν ανάπηρο σκύλο

 

πηγη tilestwra.com

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button