ΔΙΑΦΟΡΑ

Τράπεζα Πειραιώς: Έκτακτη είδηση τώρα

Τράπεζα Πειραιώς: Νέα διαδικασία ταυτοποίησης για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια από την Τράπεζα Πειραιώς.

Από τον Σεπτέμβριο του 2023, θα τεθεί σε εφαρμογή ένας νέος μηχανισμός πρόσθετης ταυτοποίησης σε επιλεγμένες εγχρήματες συναλλαγές μέσω winbank, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ζητηθεί πρόσθετη ταυτοποίηση για την ολοκλήρωση εγχρήματης συναλλαγής στη winbank, θα απαιτείται η καταχώρηση 2 από τα 4 ψηφία του PIN της προσωπικής χρεωστικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς.

*Ο νέος τρόπος επιβεβαίωσης συναλλαγών είναι επιπρόσθετος από αυτά που απαιτούνται για την ισχυρή ταυτοποίηση των συναλλαγών στη winbank σύμφωνα με την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας (PSD2) για τις Υπηρεσίες Πληρωμών και ενισχύει με τη ορθή χρήση του την ασφάλεια των συναλλαγών.

Τράπεζα Πειραιώς: Απίστευτη κίνηση για τους καταναλωτές – «Γονάτισε» την ALPHA

H Τράπεζα Πειραιώς λάνσαρε πριν από μερικές εβδομάδες τη νέα δυνατότητα για δόσεις ακόμη και με τη χρεωστική σου κάρτα.

Πιο συγκεκριμένα σε αυτή τη δυνατότητα εντάσσονται αγορές που υπερβαίνουν τα 50 ευρώ και οποίες έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών.

Η νέα λειτουργία μετατροπή συναλλαγής σε δόσεις με χρεωστική κάρτα, αποτελεί μια εναλλακτική πρότασης για όσους θέλουν να αγοράσουν κάτι με δόσεις και δεν έχουν πιστωτική, ωστόσο στην αρχή χρειάζεται να καταβάλλει ολόκληρο το ποσό και στη συνέχεια σου επιστρέφεται το εναπομείναν της μετατροπής, αφού η Τράπεζα θα κρατήσει την πρώτη δόση.

H μετατροπή συναλλαγής σε δόσεις πραγματοποιείται με άμεση κάλυψη από ίδια κεφάλαια της 1ης καταβολής και χρηματοδότηση των υπολοίπων μέσω δανείου. Και δυστυχώς πρέπει να περάσει από έγκριση.

πηγη xristika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button