ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τρέμουν» στην Βέροια: Ανατριχιάζει το τρέιλερ της Νικολούλη, με το ποτάμι, για τον Άλεξ, βρήκε στοιχεία 16 χρόνια μετά;

Καταιγιστικές εξελίξεις στην επί χρόνια ανεξιχνίαστη υπόθεση του 11χρονου Άλεξ στη Βέροια φέρνει το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.

Δεκαέξι χρόνια μετά, μυστήριο συνεχίζει να αποτελεί το πού βρίσκεται το πτώμα του 11χρονου Άλεξ Μεσχισβίλι, καθώς ποτέ δεν κατάφεραν οι Αρχές να το εντοπίσουν. Αυτήν την εβδομάδα, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δίνει τις απαντήσεις που υποσχέθηκε στους τηλεθεατές στο κλείσιμο της προηγούμενης εκπομπής σχετικά με την εξαφάνιση-δολοφονία του άτυχου παιδιού.

«Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που μάθαμε.. Ακούτε εκεί στην Βέροια;;; Κι αν κοιμάστε, θα φροντίσουμε εμείς να το μάθετε», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Όπως φαίνεται στο παρακάτω trailer, νέα στοιχεία και μαρτυρίες θα βγουν στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή 9/12.

 

 

Το χρονικό της υπόθεσης του 11χρονου Άλεξ

Στις 3 Φεβρουαρίου 2006, ο Άλεξ πήγε μαζί με τους φίλους του να παίξει σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ από όπου δε γύρισε ποτέ. Οι γονείς του ξεκίνησαν τότε την αναζήτηση του και ακολούθως ανέφεραν την εξαφάνισή του. Συγχρόνως, τα πέντε παιδιά με τα οποία ήταν στο γήπεδο είχαν δηλώσει άγνοια για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Μετά από τέσσερις μήνες, σε ανάκριση της αστυνομίας, τα παιδιά έδωσαν διαφορετικά άλλοθι, γεγονός που πυροδότησε την ενοχή τους. Τελικά, το καθένα ξεχωριστά επιβεβαίωσε το μέρος όπου είχαν θάψει το σώμα του Άλεξ. Από το 2017, ωστόσο, το πτώμα αγνοείται και οι έρευνες παραμένουν «άκαρπες».

Στις 4 Ιουνίου 2006, τα πέντε παιδιά απέσυραν την προηγούμενη κατάθεσή τους, ισχυριζόμενοι ότι η αστυνομία τους εκφόβισε προκειμένου να ομολογήσουν την ενοχή τους στην υπόθεση.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button