ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγική ειρωνεία: Προσπαθούσε να κάνει παιδί επί 17χρόνια η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον γιο της

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου φερόμενου ως μητροκτόνου, ο οποίος παραμένει άφαντος μετά την δολοφονία της μητέρας του.

Οι μαρτυρίες στενών συγγενών δράστη και θύματος της άγριας δολοφονίας που έχει συνταράξει τη Νέα Χαλκηδόνα έρχονται στη δημοσιότητα και αποκαλύπτουν τις δύσκολες στιγμές που είχε βιώσει η οικογένεια στο παρελθόν. Κανείς δεν περίμενε το έγκλημα, αν και όλοι φαίνεται πως γνώριζαν για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

«Πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ ήσυχο» παιδί χαρακτηρίζουν τον 34χρονο. «Ήταν λιγομίλητος και δεν είχε μπλεξίματα με κανέναν. Η μητέρα είχε χρόνια προβλήματα. Το μεγάλωνε μόνη της το παιδί. Ο πατέρας είχε ένα τροχαίο και έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια», σημειώνουν μιλώντας στο Mega.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να απέκτησε παιδί μετά από προσπάθειες 17 ολόκληρων χρόνων, όπως αποκαλύπτει μια εκ των στενότερων συγγενών της. Ήσυχη οικογένεια ήταν, αλλά ο γιος ήταν άνεργος και από ό,τι άκουσα μάλλον δε θα πρέπει να του είχε δώσει χρήματα και της το έκανε αυτό. Προσπαθούσε 17 χρόνια να κάνει παιδί και που το έκανε τι έγινε στο φινάλε.

Το χρονικό του εγκλήματος και το σημείωμα

Ο 34χρονος φέρεται να πυροβόλησε τη μητέρα του στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, αφήνοντάς την νεκρή μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει λίγες μέρες νωρίτερα.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ήδη αναλύονται από αστυνομικούς, δείχνουν τις κινήσεις του μητροκτόνου το βράδυ του εγκλήματος. Πιο συγκεκριμένα, στις 21:00 τη νύχτα της Δευτέρας φαίνεται να περπατά ψύχραιμος και να μιλάει με μία γειτόνισσα κοντά στο σπίτι του. Φοράει μια ζακέτα με κουκούλα και δείχνει ψύχραιμος.

Μισή ώρα αργότερα καταγράφεται και πάλι να κινείται νευρικά πάνω – κάτω σε δρόμο έξω από κομμωτήριο της περιοχής. Ο ιατροδικαστής έχει προσδιορίσει την ώρα θανάτου της μητέρα του, από τις 21.00 μέχρι τις 23.00 προχθές το βράδυ, χρόνοι που εμπεριέχονται στα δύο βίντεο που εξετάζονται καρέ – καρέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σε αυτό ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Σημείωνε πως η 71 ετών μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον είχαν κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί, κάνει ορισμένους από τους συγγενείς του να φοβούνται πως έχει ήδη αυτοκτονήσει.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button