ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγική εξέλιξη στην Ηλεία: Βρέθηκε νεκρό το 2χρονο κοριτσάκι που είχε χαθεί στον Πύργο

Κλαίει η Χώρα: Νεκρή η δίχρονη που χάθηκε στην Ηλεία, βρέθηκε πνιγμένο το κοριτσάκι

Θλιβερή κατάληξη είχαν οι έρευνες για το 2 ετών κοριτσάκι στον Πύργο, καθώς εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

Η άτυχη μικρή Ρομά εντοπίστηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Καταραχίου, κοντά στο στρατόπεδο ΣΕΤΗΛ.

Τραγικό τέλος για το 2χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί, όπως έγραψε το dikastiko.gr, καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε νεκρό, και ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό.

Το σώμα του άτυχου παιδιού, εντοπίστηκε μέσα σε κανάλι στην περιοχή Καταραχίου.

Οι έρευνες είχαν ενταθεί από ειδική Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης ΕΜΑΚ, αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης με σκυλιά – ιχνηλάτες.

Δηλώσεις στην ΕΡΤ έκανε και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρομά, που αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο απομακρύνθηκε από την οικογένεια του το δίχρονο κοριτσάκι, την προσπάθεια της μητέρας του να το βρεί αμέσως.

Νεκρό 2χρονο κοριτσάκι που είχε χαθεί: Το χρονικό

Υπενθυμίζεται οτι τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας από καταυλισμό Ρομά στον Πύργο.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες ερεύνησαν σε μια μεγάλη ακτίνα στην δυτική πλευρά του Πύργου, από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την “Φιλοθέη” στην είσοδο της πόλης. Τόσο οι συγγενείς του δίχρονου παιδιού, όσο και οι αρχές εκτιμούσαν ότι έχει πέσει σε κεντρικό αυλάκι του ΓΟΕΒ.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, από την στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες το μεσημέρι της Δευτέρας έχει διακοπεί η ροή νερού.

«Χρειάζεται μεγαλύτερη δύναμη για να βρουν το παιδί»

Αμέσως μόλις έμαθε για την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, ο πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Ελλήνων Τσιγγάνων, Ασημάκης Κοράκης, δήλωσε τα εξής: «Όπως βλέπετε, έχει γίνει ένα τραγικό γεγονός. Έχει χαθεί ένα μικρό παιδί.

Προσπαθούν με όλες τις δυνάμεις τους Πυροσβεστική και Αστυνομία για να το βρουν. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, ωστόσο, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να μπουν στο νερό και να βρουν το παιδί. Απ’ ό,τι έχουν πει, το παιδάκι κοιμόταν, ξύπνησε ξαφνικά και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Ξύπνησε μετά από λίγο και το άλλο παιδάκι που βρισκόταν μαζί του και ειδοποίησε τη μαμά του πως το παιδί πήγε προς το αυλάκι. Και σηκώθηκε η μάνα και από τότε χάθηκε το παιδί».

Η αγωνία των συγγενών για το 2 ετών κοριτσάκι

Την αγωνία τους για την τύχη του δίχρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε από καταυλισμό Ρομά στον Πύργο εξέφρασαν χθες το απόγευμα συγγενείς της μικρής Παναγιώτας.

Σε δηλώσεις τους, περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές που είδαν το κοριτσάκι, σημειώνοντας μάλιστα πως πήγαιναν συχνά τα παιδιά κοντά στο αυλάκι του ΓΟΕΒ για να παίξουν, να πάρουν νερό και να κάνουν μπάνιο και γι’ αυτό είχαν εκφράσει φόβους ότι το παιδί μπορεί να είχε χαθεί στο συγκεκριμένο σημείο.

πηγη dikastiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button