ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΓΙΚΟ!!ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η 17ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΞΕΝΟΧΟΔΕΙΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ!!

 

Έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, η 17χρονη μαθήτρια που είχε πέσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alexandreia-gidas.gr, η 17χρονη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της, στο νοσοκομείο της Ρώμης όπου νοσηλευόταν μετά το ατύχημα που είχε την Τετάρτη 04 Μαρτίου κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθείας.

Το ατύχημα είχε συμβεί μετά το δείπνο, όταν τα παιδιά ανέβηκαν στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο Cristoforo Colombo, για να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους καθώς θα αποχωρούσαν την επόμενη ημέρα.

Τότε, για άγνωστο ακόμα λόγο η κοπέλα είχε πέσει από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, όπου βρισκόταν το δωμάτιό της.

Η μαθήτρια είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ στο πλάι της βρίσκονταν συνεχώς οι γονείς της.

Πηγη  http://www.newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button