ΔΙΔΑΧΕΣ

Τραγουδίστρια Ζόζεφιν: Βαπτίστηκα πριν 5 χρόνια, οι γονείς μου ήθελαν να επιλέξω μόνη μου τη θρησκεία μου

Η Ζόζεφιν παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για τη βάπτισή της, τη βαθιά πίστη της στον Θεό και τη σχέση της με τον Νίνο.

Η τραγουδίστρια είπε στο «MEGA Καλημέρα» ότι: «Ζω το όνειρο μου, δόξα τω Θεώ πάνε όλα πολύ καλά. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, βαφτίστηκα πριν περίπου 5 χρόνια. Οι γονείς μου, με άφησαν να επιλέξω μόνη μου τη θρησκεία μου και ήταν κάτι που με βοήθησε πάρα πολύ, μετά τη βάφτιση μου, πριν 5 χρόνια έγινε επιτυχία το πρώτο μου τραγούδι.

Ζήτησα από τη γιαγιά μου, Ειρήνη, να με βαφτίσει και είναι και νονά μου. Βαφτίστηκα μέσα σε κολυμβήθρα κανονικά παραδοσιακά. Στην εκκλησία ήμασταν 3 άτομα εγώ, η γιαγιά μου και η αδελφή μου. Είχα ανάγκη να βαφτιστώ, να αισθανθώ την ευλογία του Θεού. Από τότε όλα μου πάνε πολύ καλά και θετικά».

Για τη σχέση της με τη μητέρα της, που είναι επίσης τραγουδίστρια, η Ζόζεφιν σχολίασε ότι: «Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και τραγουδούσε τα πάντα. Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και όταν της είπα ότι θέλω να γίνω κι εγώ μου είπε: “μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς”.

Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα κι εγώ μαζί της. Δεν το ήθελε και με μάλωσε. Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής. Η μητέρα μου χαίρεται για έμενα για τι νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Όταν ήμουν 9 χρονών η μητέρα μου έκανε την πρώτη της επιτυχία και τη θυμάμαι ακόμη».

Σε άλλο σημείο, η ίδια πρόσθεσε: «Η μητέρα μου εγκρίνει τη σχέση μου και τον Νίνο» .

Για τη σχέση της με τον τραγουδιστή και την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι σχολίασε: «Μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο Νίνο φοράει γυαλιά, έχει μυωπία. Όταν είμαστε στο σπίτι με τον Νίνο είμαστε απλοί, ούτε εκείνος φοράει γυαλιά ούτε εγώ είμαι ντυμένη έτσι».

Τέλος, η Ζόζεφιν είπε: «Για έμενα σε μία σχέση το πιο σημαντικό είναι η ειλικρίνεια και να υπάρχει καθαρό τοπίο, εκεί λέω το “για πάντα”. Δεν μου αρέσει καθόλου η ζήλια. Ούτε το δείχνω αν ζηλεύω, ούτε δίνω δικαίωμα να ζηλέψουν. Είμαι εγωίστρια και δεν δίνω χώρο σε «κατινιές», λέω “είμαι η Ζόζεφιν”».

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button