ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Αδέλφια «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών – Τραγική φιγούρα ο πατέρας μιλάει με σπαρακτικά λόγια

Αδέλφια «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών – Τραγική φιγούρα ο πατέρας μιλάει με σπαρακτικά λόγια
Τα λόγια του σπαρακτικά. Κάθε λέξη και ένα αγκάθι για την ψυχή του. Ο Γεώργιος Σαχπαζίδης έχασε τους δύο γιους του με διαφορά μόλις έξι ωρών.

«Τρία μέτρα παλικάρι ήταν».

Δύο αγόρια που μεγάλωσαν μαζί. Η απώλεια της μητέρας τους σε τρυφερή ηλικία τους έκανε να είναι ενωμένοι σαν γροθιά. Σαν ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα. «Πολύ αγαπημένα ήταν, πάρα πολύ, δεν υπάρχουν λόγια. Ο μικρός ήταν ένα παιδί που πρόσεχε και τον αδελφό του και τον πατέρα του», λέει θείος των δύο ανδρών.

Το χρονικό
Η ιστορία των δύο αδελφιών συγκλονίζει. Ο Θοδωρής από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης είχε τραυματιστεί σοβαρά από ένα τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

«Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο ‘Γεννηματάς’ 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στην ‘Αρμονία’», λέει ο θείος της οικογένειας.

Μία μέρα χτύπησε το τηλέφωνο του μικρού του αδελφού. Ο γιατρός από το κέντρο αποκατάστασης του ζήτησε να βρεθούν από κοντά γιατί η υγεία του αδελφού του έδειξε σημάδια επιδείνωσης. «Πήραν τον αδελφό του, του λένε ‘δεν είναι καλά, έλα από εδώ’. Πήγε από εκεί, του λένε πέθανε».

Και εκεί αρχίζει η οικογενειακή τραγωδία. Η ληξιαρχική πράξη θανάτου του 38χρονου Θοδωρή γράφει ως αιτία θανάτου πνευμονική εμβολή και ώρα 14.15 το μεσημέρι. Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου δεν άντεξε. Έξι ώρες αργότερα, οκτώ και 12 πρώτα, λεπτά έφυγε από τη ζωή από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

«Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού». Ο πόνος παραμένει αβάσταχτος για τον πατέρα που μέσα σε έξι ώρες, έχασε όλη του τη ζωή.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button