ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία για τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους – Πνίγηκε ο 11χρονος γιος του

O 11χρονος βρέθηκε νεκρός στην παραλία Πλάκα στους Φούρνους Ικαρίας.

Πριν λίγη ώρα εντοπίστηκε στην θάλασσα ο άτυχος 11χρονος που πνίγηκε σήμερα στους Φούρνους και ήταν ο γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

Το αγοράκι δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 2.00 το μεσημέρι και το λιμενικό εξέδωσε ανακοίνωση αναζητώντας τον και αναζητώντας πληροφορίες από όποιον τον είχε δει.

Ο μικρός που ονομάζονταν Χ. Στ. και σύμφωνα με την ανακοίνωση φορούσε μπλε- πορτοκαλί μαγιό κολυμπούσε στην παραλία της Πλάκας, στο λιμάνι του νησιού και ήταν γιος του αγαπημένου ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη. Το παιδί φορούσε το μαγιό και τη μάσκα του όταν ανευρέθη καθώς είχε πάει για κολύμπι σε παραλία κοντά στο λιμάνι.

Η μητέρα του, η οποία διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί, τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κυκλοφορούσε με τη φωτογραφία του γιου της σε μια προσπάθεια να το βρει και όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, όταν ανέσυραν το αγοράκι από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Γιατρό, καλέστε γιατρό!».

Εικάζεται ότι μπορεί να έκανε βουτιά να χτύπησε και να βρέθηκε το σώμα του μετά μπλεγμένο σε σημαδούρα ή δίχτυα. Οι αρχές δεν είναι ακόμη σίγουρες για το τι ακριβώς συνέβη και η σορός του μεταφέρεται στη Σάμο για νεκροψία νεκροτομή.

Όταν τον εντόπισαν κατά τις 7.30 το απόγευμα όλο το νησί έτρεξε στο λιμάνι και ένας γιατρός που βρίσκονταν στον γιαλό προσπάθησε να το επαναφέρει με CARPA.

Όταν οι προσπάθειες σταμάτησαν και τον σκέπασαν με μια κουβέρτα, όλοι κάτοικοι και τουρίστες κράτησαν την ανάσα τους και τα μάτια τους πλημμύρισαν δάκρυα.

Απόλυτη σιωπή έπεσε στην παραλία, γύρω απο την βάρκα με τους δύτες και τον γιατρό, καθώς το ασθενοφόρο πλησίαζε χωρίς σειρήνα να παραλάβει την σορό του άτυχου παιδιού.

 

 

Το αγόρι βρέθηκε νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα

Το 11χρονο παιδί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι αιτίες που το οδήγησαν στον θάνατο.

Όπως είπε στο newsit.gr ο δήμαρχος, το πρωί της Παρασκευής η σορός τους άτυχου 11χρονου θα μεταφερθεί στην Σάμο για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι διαζευγμένος με τη μητέρα του 11χρονου, ωστόσο επισκεπτόταν τακτικά τον γιο του στους Φούρνους.

Σε συνέντευξή του έχει μιλήσει για το συναίσθημα να είσαι πατέρας: “Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα”.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button