ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Νεκρή 15χρονη στις γραμμές του τρένου – Πήγε να βγάλει selfie και παρασύρθηκε (pics)

Απίστευτη τραγωδία για μια φωτογραφία.

Τραγικό τέλος για μια 15χρονη στην Ρωσία καθώς έπεσε θύμα της μόδας των selfies, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τρένο.

Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, η 15χρονη Καρίνα Μπαγιουμουχαμπέτοβα, μαζί με έναν φίλο της, αποφάσισαν να βγάλουν μια selfie που θα σάρωνε σε likes. Έτσι, χωρίς να το σκεφτούν πολύ καλά, αποφάσισαν να μπουν στις γραμμές και να τραβήξουν φωτογραφία με ένα τρένο στις πλάτες τους.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα περίμεναν τα δυο παιδιά με το τρένο να παρασύρει την Καρίνα, η οποία έχασε τη ζωή της. Ο φίλος της πρόλαβε να πηδήξει στο πλάι των γραμμών.

Ο θάνατος της 15χρονης υποχρέωσε τις ρωσικές Αρχές να εκδώσουν νέες οδηγίες για όσους επιδιώκουν τέτοιες ριψοκίνδυνες selfies. «Καλούμε τους γονείς να προειδοποιήσουν τα παιδιά τους. Θυμίστε τους ότι οι γραμμές του τρένου είναι επικίνδυνή επιλογή για φωτογραφίες» δήλωσε Ρώσος αξιωματούχος.

Δείτε την 15χρονη κοπέλα στην gallery που ακολουθεί:

Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, η 15χρονη Καρίνα Μπαγιουμουχαμπέτοβα, μαζί με έναν φίλο της, αποφάσισαν να βγάλουν μια selfie που θα σάρωνε σε likes.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα περίμεναν τα δυο παιδιά με το τρένο να παρασύρει την Καρίνα, η οποία έχασε τη ζωή της.

Ο θάνατος της 15χρονης υποχρέωσε τις ρωσικές Αρχές να εκδώσουν νέες οδηγίες για όσους επιδιώκουν τέτοιες ριψοκίνδυνες selfies. «Καλούμε τους γονείς να προειδοποιήσουν τα παιδιά τους. Θυμίστε τους ότι οι γραμμές του τρένου είναι επικίνδυνή επιλογή για φωτογραφίες» δήλωσε Ρώσος αξιωματούχος.

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button