ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονιστική μαρτυρία εργαζόμενου στον ΟΣΕ – Ο μηχανοδηγός κάλεσε 3 φορές τον σταθμάρχη της Λάρισας

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο μηχανοδηγός φαίνεται πως προσπαθούσε απελπισμένα να επικοινωνήσει με τον μοιραίο σταθμάρχη την αποφράδα ημέρα της 28ης Φεβρουαρίου και εκείνος του απάντησε σε έντονο ύφος, όπως ανέφερε σχετικά μάρτυρας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Κουτσούμπας, μηχανοδηγός της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, φαίνεται πως προσπαθούσε απελπισμένα, για 17 ολόκληρα λεπτά, να μιλήσει με κάποιον με σκοπό να σταματήσει την πορεία προς τον θάνατο, επειδή είχε καταλάβει πως πήγαινε λάθος.

Συγκεκριμένα, ο μηχανοδηγός καλούσε επίμονα τον σταθμάρχη της Λάρισας χωρίς να παίρνει απάντηση, ενώ τηλεφωνούσε και στους συναδέλφους του, τους μηχανοδηγούς που βρίσκονταν συνήθως στο τιμόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας προς Αθήνα, για να επιβεβαιώσει την πιο φρικτή υποψία του. Αν, δηλαδή, το τρένο με τα εμπορεύματα ερχόταν, όπως φοβόταν, κατά πάνω του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει μάρτυρας, εργαζόμενος του ΟΣΕ ο οποίος κατέθεσε πως άκουσε μέσω ασυρμάτου τον μηχανοδηγό να καλεί τρεις φορές τον σταθμάρχη της Λάρισας. Μάλιστα, στη τελευταία προσπάθεια φαίνεται πως ο σταθμάρχης τελικά απάντησε σε έντονο ύφος «Αφού σου είπα, Νέους Πόρους».

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button