ΥΓΕΙΑ

Τραγωδία στην Αίγινα: Αυτοκτόνησε 14χρονο παλικαράκι μαθητής γυμνασίου -Είχε αφήσει σημείωμα

Τραγωδία στην Αίγινα: Αυτοκτόνησε 14χρονος μαθητής γυμνασίου -Είχε αφήσει σημείωμα

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αίγινα. Ένας 14χρονος μαθητής φέρεται να αυτοκτόνησε και να άφησε πίσω του σημείωμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έδωσε τέλος στη ζωή του αφότου σχόλασε από το σχολείο σήμερα (22.9.2023) το μεσημέρι.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Αίγινα με την αυτοκτονία ενός 14χρονου μαθητή.
Ανείπωτη Τραγωδία στην Αίγινα! 14χρονος μαθητής που έβαλε τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, ο μαθητής της Γυμνασίου εντοπίστηκε σε ένα δέντρο απαγχονισμένος σήμερα το μεσημέρι και αφού νωρίτερα είχε πάει κανονικά στο σχολείο του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 14χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του που βρέθηκε στο σπίτι του.

Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι ο συγκεκριμένος μαθητής δεχόταν bullying στο σχολείο και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Αστυνομία. Ωστόσο διεξάγεται έρευνα προκειμένου να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

πηγη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button