ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στον αέρα: Πιλότος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αεροσκάφος στη διάρκεια πτήσης με 271 επιβάτες

Τραγωδία στον αέρα σε πτήση από τη Φλόριντα με προορισμό τη Χιλή, όταν ο πιλότος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αεροσκάφος -το οποίο μετέφερε συνολικά 271 επιβάτες.

Ο 56χρονος Ivan Andaur αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά από τρεις ώρες πτήσης της LATAM Airlines και κατέρρευσε μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους, όπου αρχικά έλαβε τις πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα.

Το αεροσκάφος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στον Παναμά -όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του πιλότου.

Στο πιλοτήριο υπήρξε ένας συγκυβερνήτης και ακόμα ένα μέλος του πληρώματος.

«Η LATAM Airlines αναφέρει ότι η πτήση LA505, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Μαϊάμι-Σαντιάγο, έπρεπε να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο Tocumen στον Παναμά λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης για ένα από τα τρία μέλη του πληρώματος. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρείχαν βοήθεια, αλλά ο πιλότος δυστυχώς κατέληξε», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, σύμφωνα με την Independent.

«Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι από αυτό που συνέβη και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπαλλήλου μας. Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για την 25χρονη καριέρα του και την πολύτιμη προσφορά του, η οποία διακρινόταν πάντα για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, εφαρμόστηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας», συμπληρώνεται.

πηγη daynight.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button