ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στον Βόλο: Ένας νεκρός, ένας τραυματίας και άγνωστος αριθμός εγκλωβισμένων…

 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό…
έναν τραυματία και άγνωστος αριθμός εγκλωβισμένων ατόμων, που εργάζονταν σε παλιό εργοστάσιο, πίσω από το εργοστάσιο της Coca Cola και παγιδεύτηκαν, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις 12.45 για άγνωστη αιτία, είναι οι πρώτες εικόνες από τον χώρο της Α’ Βιομηχανικής Περιοχής, όπου βρίσκεται σύσσωμη η δύναμη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, ενώ φθάνουν ενισχύσεις και από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr το μεσημέρι ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη στο παλιό εργοστάσιο, όπου γινόταν εργασίες και ξέσπασε μεγάλη φωτιά, ενώ η αντίδραση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και επί τόπου όταν έφτασαν οι πρώτοι πυροσβέστες, διαπίστωσαν ότι στο παλιό εργοστάσιο υπήρχαν άνθρωποι.

Ήδη το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν τραυματία, που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ οι πυροσβέστες συνεχίσουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους που είναι εγκλωβισμένοι στο κτίριο που καίγεται.

Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας είναι μεγάλη, με δεκάδες άνδρες και 10 οχήματα αυτή την στιγμή. Μάλιστα η ανησυχία είναι έντονη καθώς το εργοστάσια συνορεύει με μονάδες επεξεργασίας εύφλεκτων υλικών.

Το σύννεφο του μαύρου καπνού που προκλήθηκε από φωτιά έχει φτάσει μέχρι το κέντρο του Βόλου.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button