ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Τέμπη: Εκκληση για να μπορεί να είναι στην κηδεία ο πατέρας του μηχανοδηγού

Ο μηχανοδηγός Νίκος Ναλμπάντης είναι μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ο 28χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του και συγγενής του, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (3/3) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» έκανε έκκληση στην Πολιτεία και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, προκειμένου να είναι στην κηδεία ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού.

«Το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι ο πατέρας του Νικόλα είναι στην Τουρκία σε μια φυλακή, αποφυλακίζεται μετά το Πάσχα και δεν θα είναι εδώ στην κηδεία του παιδιού του. Θερμή παράκληση στην Πολιτεία, στον κύριο Δένδια που είναι ο αρμόδιος, μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι να έρθει στην κηδεία» είπε φανερά συγκινημένος ο κ. Καρυδόπουλος, συγγενής του νεκρού μηχανοδηγού, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Καρυδόπουλος ανέφερε επίσης ότι η οικογένεια περιμένει την ταυτοποίηση, ενώ ερωτηθείς για τη δουλειά του 28χρονου στην υπηρεσία, είπε: «Ηταν σχεδόν δύο χρόνια στην υπηρεσία, ήταν χαρούμενος για τη δουλειά που είχε βρει. Δούλευε από μικρός, προσπαθούσε τα πάντα και όπως έλεγε ο πατέρας του “τον Νικόλα δεν τον φοβάμαι”».

 

«Δεν γνώριζα για προβλήματα στην υπηρεσία» λέει σε άλλο σημείο των δηλώσεών του και προσθέτει: «Ηταν δίπλα στον έμπειρο μηχανοδηγό και μάθαινε, είχε περάσει από τρίμηνη εκπαίδευση».

Πηγή: reader.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button