ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Τέμπη: Ο 20χρονος φοιτητής Γεράσιμος βρίσκεται σε κώμα εδώ και 78 μέρες και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Τέμπη: Ο 20χρονος Γεράσιμος δίνει ηρωική μάχη για τη ζωή του

Εδώ και 78 μέρες ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο, ο Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης δίνει τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για τον μοναδικό επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity που συγκρούστηκε με την εμπορευματική αμαξοστοιχεία τα ξημερώματα της 28ης Φεβρουαρίου, στα Τέμπη.

Ο άτυχος νεαρός νοσηλεύεται από εκείνο το βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εδώ και 78 ημέρες, ο χρόνος έχει σταματήσει για τους δικούς του ανθρώπους στον Βόλο, που ανησυχούν και ταυτόχρονα προσεύχονται στον Θεό για τη σωτηρία του.

Όλοι προσεύχονται για τον Γεράσιμο που παλεύει από το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη

Tο προηγούμενο διάστημα υπήρξε δύσκολο, λόγω των λοιμόξεων που είχε υποστεί, ενώ φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες τα δύσκολα σε αυτό το “μέτωπο” έχουν περάσει. Ωστόσο, ο 20χρονος φοιτητής παραμένει διασωληνωμένος σε κώμα, χωρίς επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr.

Τόσο οι γονείς του, όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό του, ακόμα κι αν ο ίδιος δε μπορεί να τους δει. Μαζί και οι προσευχές όλων των Βολιωτών, που θέλουν ο Γεράσιμος – Ιάσονας να επιστρέψει νικητής από τη δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

Το κορμί του φοιτητή εκτοξεύτηκε από το βαγόνι αρκετά μέτρα μακριά και εντοπίστηκε από τους διασώστες που έφτασαν στο σημείο.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button