ΔΙΑΦΟΡΑ

Τύχη-βουνό! 70χρονη πήρε τα 100.000 δολάρια στο λαχείο και επιστρέφοντας σπίτι κέρδισε ακόμα 300.000 στο..

«Αν έχεις τύχη διάβαινε…», «Κι αν σου κάτσει;» Όποιο σλόγκαν κι αν διαλέξει κανείς είναι πολύ λίγο για να περιγράψει την τύχη που είχε γυναίκα στις ΗΠΑ.

Για τους λάτρεις των κόμικς, ούτε ο «Γκαστόνε», το πιο τυχερό παπί του κόσμου, δεν θα μπορούσε να την συναγωνιστεί. Μία υπερτυχερή κέρδισε το λαχείο, όχι μία, αλλά δυο φορές συνεχόμενα. Συγκεκριμένα, πήγε να εισπράξει τα πρώτα κέρδη της και επιστρέφοντας σπίτι της ανακάλυψε ότι κέρδισε ξανά.

Η 70χρονη, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, κέρδισε 100.000 δολάρια σε δελτίο λοταρίας που αγόρασε από την «Speedy Gas» στο Newark του Delaware. Μια εβδομάδα αργότερα πήγε να πάρει τα κέρδη της και μάλιστα είπε στους υπαλλήλους εκεί ότι ήταν η μεγαλύτερη νίκη της από τότε που άρχισε να παίζει τη Λοταρία του Ντέλαγουερ πριν από επτά χρόνια.

Καθώς οδηγούσε για να επιστρέψει στο σπίτι της, η τυχερή κυρία αποφάσισε να πάρει τρία δελτία «Serious Money» από τον Tiger Mart στο Ντόβερ και σε ένα κέρδισε 300.000 δολάρια! «Η καλύτερή μου φίλη ήταν το πρώτο άτομο στο οποίο είπα ότι κέρδισα το πρώτο λαχείο. Όταν κέρδισα ξανά, τρελάθηκα! Δεν το πιστεύαμε, θεωρούσαμε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Ήταν απόλυτη παράνοια», τόνισε.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button