ΔΙΑΦΟΡΑ

Υπέστη καρδιακό επεισόδιο ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η ανακοίνωση για την κατάσταση του ηθοποιού.

Δύσκολες ώρες έχουν έρθει για τη Δανάη Μπάρκα και τη Βίκυ Σταυροπούλου, αφού ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, λόγω ασθένειας που αντιμετωπίζει.

Ο ηθοποιός, που δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την παρουσιάστρια, παραμένει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» προχώρησαν σε μία αιφνίδια ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως η παράσταση διακόπτεται προσωρινά μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός

Νωρίτερα την Παρασκευή, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στο στενάχωρο περιστατικό στην έναρξη της πρωινής της εκπομπής, μεταφέροντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλή ηθοποιού.

«Ευχαριστούμε για τα μηνύματα, γιατί έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη (σ.σ. 20.03.2024) το βράδυ, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Από βδομάδα θα δούμε τι μπορώ να πω, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ο 65χρονος ηθοποιός αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου παρέμεινε στη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, γιάτρεψε ο ένας τον άλλο. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, εκτός κινδύνου σε μία ειδική μονάδα θεραπείας. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο Αλίκη ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button