ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονική καραμπόλα με τουλάχιστον 34 νεκρούς

 

 

Τουλάχιστον 34 άτομα έχασαν τη Δευτέρα τη ζωή τους και περισσότερα από… 70 τραυματίστηκαν στο Περού, κοντά στην παραλιακή πόλη Ουαρμέι, όταν όταν λεωφορείο βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε με άλλο λεωφορείο που κινούνταν στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το Reuters, στη συνέχεια, ένα τρίτο λεωφορείο και ένα φορτηγό-ψυγείο έπεσαν πάνω στα δύο πρώτα οχήματα, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να σκοτωθούν, ενώ όπως έγινε γνωστό, σε ένα από τα λεωφορεία επέβαινε ομάδα Σενεγαλέζων και Ευαγγελικών, μελών του Παγκόσμιου Ιεραποστολικού Κινήματος.

Ο συντονιστής των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών, Όσκαρ Γκονσάλες, ανέφερε ότι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο οδηγός του λεωφορείου που μπήκε στην αντίθετη λωρίδα πιθανότητα αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button