ΔΙΑΦΟΡΑ

Φορτηγό παρέσuρε γυναίκα αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ.

Πειραιάς: Μάχη για τη ζωή της δίνει η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό

Η αστυνομικός, που φέρει κανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είναι διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο η γυναίκα αστυνομικός, που το βράδυ της Παρασκευής (29/3) παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό στη συμβολή Πειραιώς και Αλμυρίδος, στον Πειραιά.

Η αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, ωστόσο δεν πρόλαβε.

Στη ΜΕΘ του 401 η τραυματίας

Ο οδηγός του φορτηγού την παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα. Η γυναίκα φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή να παλεύει για τη ζωή της διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Ο οδηγός του μεγάλου οχήματος συνελήφθη και κρατείται, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Ήταν εκτός υπηρεσίας – Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των Πειραιώς και Αλμυρίδος – Είναι σε σοβαρή κατάσταση

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον Πειραιά όταν φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη συμβολή των Πειραιώς και Αλμυρίδος, γύρω στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής (29/3).

Η γυναίκα αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας. Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και από εκεί στο 401 όπου και διασωληνώθηκε καθώς έχει τραυματιστεί βαρύτατα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button