ΔΙΑΦΟΡΑ

Φρίκη στη Βέροια: «Επέπλεε μπρούμυτα…» – Η ανατριχιαστική περιγραφή αστυνομικού που βρήκε το άψυχο κορμάκι του 11 μηνών βρέφους (Video)

Απολογείται σήμερα η 29χρονη μητέρα - Περπάτησε 1 χιλιόμετρο πριν πετάξει το βρέφος στο φράγμα

Δε χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη με το πνιγμένο μωρό στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα στη Βέροια. Το 11 μηνών βρέφος βρέθηκε να κείτεται νεκρό στις όχθες του ποταμού, όταν το εντόπισαν αστυνομικοί μετά από υπόδειξη της μητέρας, η οποία αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.

«Επέπλεε μπρούμυτα…»
Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή αστυνομικού που βρήκε το άψυχο κορμάκι του παιδιού:

«Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ πέντε ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά. Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι. Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια στη 1 και μισή τα ξημερώματα. Αμέσως μας φώναξε», περιέγραψε στο Live News και πρόσθεσε:

«Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο, το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο»

 

Απολογείται σήμερα η 29χρονη μητέρα – Περπάτησε 1 χιλιόμετρο πριν πετάξει το βρέφος στο φράγμα

Σήμερα Τετάρτη η μητέρα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Βέροιας για να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η 29χρονη αρνείται ότι δολοφόνησε το βρέφος. Η 29χρονη φέρεται να περπάτησε σχεδόν ένα χιλιόμετρο κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, πριν το πετάξει στο φράγμα του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα υγείας, έφτασε με ταξί στο φράγμα του Αλιάκμονα το μεσημέρι του Σαββάτου. Με το μωρό στην αγκαλιά περπάτησε 20 λεπτά μέχρι και την πρώτη προβλήτα του ποταμού. Άγνωστο παραμένει τι ακριβώς έγινε από εκείνη τη στιγμή και μετά και πως το 11 μηνών βρέφος βρέθηκε στα παγωμένα νερά.

Οι Αρχές, εκτιμούν πως η 29χρονη πέταξε το βρέφος στο νερό και στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία οδηγού ταξί που παρέλαβε την γυναίκα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα από τον κεντρικό δρόμο που διασχίζει το φράγμα, δεν ήταν καθόλου ταραγμένη όταν επιβιβάστηκε. Μόλις η ίδια κάλεσε το ταξί, η φωνή της στο τηλέφωνο ήταν ψύχραιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει έως την περιοχή των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια. Στη συνέχεια έμεινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου έως και την επόμενη ημέρα. Στην μητέρα της και τον παππού της που ρωτούσαν επίμονα που είναι το παιδί όταν την είδαν να μπαίνει μόνη της στο σπίτι, εκείνη απαντούσε ότι «είναι καλά εκεί που είναι». Η ύποπτη συμπεριφορά τους ανάγκασε να καλέσουν την αστυνομία.

Η 29χρονη προσήχθη στο τμήμα Ασφαλείας και αφού προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς δίνοντας διαφορετικό σημείο, τελικά παραδέχθηκε ότι είχε πάει βόλτα με το βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στις 2 τα ξημερώματα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το βρέφος νεκρό κοντά σε προβλήτα.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button