ΔΙΑΦΟΡΑ

Φυσικοί τρόποι για να εξαφανίσετε τα μυρμήγκια από το χώρο σας.

Ποιες τροφές απωθούν τα μυρμήγκια;

Μυρμήγκια! Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες εξαπλώνονται παντού. Ο κήπος, η βεράντα ακόμη και το εσωτερικό του σπιτιού μας γεμίζει με αυτά. Τι μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε; Με ποιον φυσικό τρόπο μπορούμε να τα απωθήσουμε;

Λεμόνι, γαρίφαλο, κόκκοι καφέ, λεβάντα, δυόσμος, κόκκινο πιπέρι, πορτοκάλι, είναι μόνο μερικές τροφές και μπαχαρικά που βοηθούν στο να απομακρύνετε τα μυρμήγκια από το χώρο σας. Χωρίς χημικά, με απλά-φυσικά υλικά, θα λύσετε το πρόβλημα!

Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να ρίξετε χυμό λεμονιού, ξίδι, ταλκ ή να τρίψετε μια κιμωλία στα σημεία που έχουν κάνει… πέρασμα! Τέλος, μην ξεχνάτε μέσα στο σπίτι τρόφιμα εκτεθειμένα.

Πηγή: queen.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button