ΔΙΑΦΟΡΑ

Φόβος στις ελληνικές θάλασσες: Τεράστιος καρχαρίας δύο μίλια από την ακτή

Ένας ακόμα καρχαρίας έκανε την εμφάνισή του στα ελληνικά νερά. O καρχαρίας, κατά πάσα πιθανότητα της οικογένειας των μακρυπτέρυγων μάκο, εντοπίστηκε δυο (2) μίλια έξω από το λιμάνι της Ζακύνθου, μεταξύ Κυλλήνης και Κεφαλονιάς

Όπως, φαίνεται και στο video που αναρτήθηκε στην σελίδα Fishing In Greece, ο καρχαρίας κάνει βόλτες στα ανοιχτά της Ζακύνθου, και συγκεκριμένα δύο μίλια από τις ακτές του ακρωτηρίου Ζακύνθου, ακριβώς δίπλα από σκάφος.

Ο καρχαρίας εντοπίστηκε από τον επαγγελματία ψαρά, ο οποίος διοργανώνει ψαρέματα τόνου και ξιφία, με τη διαφορά ότι τα αλιεύματα απελευθερώνονται αμέσως, Γιάννη Γελαδά.

Ο έμπειρος καπετάνιος είδε το μεγάλο ψάρι από μακριά και πλησίασε με το σκάφος του για να δει γιατί ακριβώς πρόκειται. Με έκπληξη διαπίστωσε ότι πρόκειται για καρχαρία.

Δείτε το βίντεο

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button