ΔΙΑΦΟΡΑ

Φόνος Αγία Βαρβάρα: Auτές είναι λένε οι 4 λέξεıς που είπε ο γαμπρός στον πεθερό και τον εξóργıσε

Ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον πεθερό και τον γαμπρό ήταν αυτό που φέρεται να «όπλισε» το χέρι του 69χρονου δράστη στο φονικό στην Αγία Βαρβάρα, το απόγευμα του Σαββάτου (24/02/2024).

Η φράση του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα «μη μιλάς σε πεθαμένους» φαίνεται πως ήταν αυτή που εξόργισε τον 69χρονο δράστη και πεθερό του και τον έφτασε μέχρι το φονικό.

«Η κόρη χαιρέτισε τους παππούδες και ο πατέρας γύρισε και της είπε μη μιλάς σε πεθαμένους. Ο δράστης γύρισε και του είπε με ειρωνεία, μη μιλάς σε πεθαμένους; Τώρα θα δεις. Φεύγοντας ο γιατρός με την κόρη για να πάν εκεί που ήταν μπήκε μέσα και πήρε την καραμπίνα», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

«Τον περίμενε, γύριζε με το μεγάλο παιδί, το κορίτσι από ένα πάρτι εφηβικό. Είναι τρομερό, πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια», είπε ο γαμπρός του θύματος

Με τρεις πυροβολισμούς αφαίρεσε τη ζωή του γαμπρού του. Μετά, με την καραμπίνα στο χέρι φωνάζοντας είμαι παλικάρι πάω να παραδοθώ κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής, συνελήφθη και η σύζυγος του δράστη. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως υπάρχει μια κατάθεση που την «καίει». Σύμφωνα μ’ αυτή την κατάθεση, λέει ότι όταν η γυναίκα είδε τον γαμπρό με την ανήλικη εγγονή του να πλησιάζει, φώναζε από το θυροτηλέφωνο «ρίξτου, ρίξτου».

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button