ΔΙΑΦΟΡΑ

Χάρης Κωστόπουλος: Στη Γλυφάδα η κηδεία του – Υποβασταζόμενη από τους γιους τους, η σύζυγός του

Στο τελευταίο αντίο παρούσες ήταν η χήρα του Βασίλη Καρρά και η κόρη του

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα στον Χάρη Κωστόπουλο, συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού.

Νικημένος από τον καρκίνο, ο Χάρης Κωστόπουλος των μεγάλων επιτυχιών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ύστερα από πολύμηνη νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική. Ο κόσμος ξεκίνησε να προσέρχεται από νωρίς στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας για την κηδεία του. Σε βαρύ πένθος η οικογένεια του τραγουδιστή, με τη σύζυγό του να είναι υποβασταζόμενη από τα παιδιά της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

 

Η σύζυγος του Χάρη Κωστόπουλου, Βιβή, με τα παιδιά τους, Χρήστο και Ραφαήλ

 

Ανάμεσα σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον αείμνηστο Χάρη Κωστόπουλο, είναι και η οικογένεια του Βασίλη Καρρά, στενού φίλου και κουμπάρου του Χάρη Κωστόπουλου. Η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά που πέθανε σχεδόν πριν ένα μήνα, έδωσαν το «παρών».

 

Η οικογένεια του Βασίλη Καρρά

Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσε το «παρών», όπως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, με τον οποίο ο Χάρης Κωστόπουλος είχε μεγάλη φιλία, οι τραγουδιστές, Νίκος Μακρόπουλος, Άγγελος Διονυσίου, Πέτρος Ίμβριος, Σάσα Μπάστα, Κυριάκος Κυανός και άλλοι.

Ο θάνατός του και η μάχη με τη λευχαιμία στο παρελθόν
Ο Χάρης Κωστόπουλος πέθανε σε ηλικία 60 ετών, τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν για αρκετό καιρό σε ιδιωτική κλινική, καθώς έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του με ανάρτηση στο Facebook, μερικές ώρες μετά τον θάνατό του.

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.

Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή» γράφει στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή.

Λίγο πριν τον θάνατό του, ο γιος του, Χρήστος, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα On Time και είπε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του: «Νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας.

Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ».

Η μάχη με τη λευχαιμία 
Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε μιλήσει πριν από 2 χρόνια για την μάχη που είχε δώσει τρεις δεκαετίες πριν, με την υγεία του.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχω ακούσει είναι ότι πέθανα. Κάποια στιγμή είχα αρρωστήσει σοβαρά. Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. Πέρασα λευχαιμία πριν από 30 χρόνια. Κατέβαινα από την πίστα, λιποθυμούσα… Να ναι καλά μια θεία μου από την Μυτιλήνη, που μου έστειλε κάτι βιβλία από τον Άγιο Ραφαήλ. Τα διάβασα, γιατί δεν ήμουν πολύ της εκκλησίας. Έγιναν κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να τα εξηγήσω σαν άνθρωπος. Είδα κάτι που εγώ πίστευα ότι ήταν ο Άγιος Ραφαήλ. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά, παράλληλα βέβαια με τους γιατρούς. Δεν πήγα στο σπίτι μου και έγινα καλά», είχε δηλώσει στο «Πρωινό».

Παράλληλα, δήλωσε πως «τάμα έκανα μετά, όταν ήρθε ο δεύτερος γιος μου. Τον έβγαλα Ραφαήλ, για να τον ευχαριστήσω γι΄αυτό που έκανε για μένα».

Το διαβάσαμε εδώ protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button