ΔΙΑΦΟΡΑ

Χαλκιδική: Ανατροπή με την αιτία θανάτου της 16χρονης – Νέες πληροφορίες

Η νέα εξέλιξη ανατρέπει την έως τώρα εκδοχή για τον θάνατο της 16χρονης στη Χαλκιδική από αλλεργικό σοκ.

Ανατροπή φέρνουν ιατροδικαστικές πηγές στα αίτια θανάτου της 16χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προκλήθηκε από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει την έως τώρα εκδοχή, σύμφωνα με την οποία η 16χρονη κατέληξε μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη.

Θρήνος στην κηδεία της

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το μεσήμερι της Παρασκευής στο Ωραιόκαστρο, στην κηδεία της άτυχης 16χρονης που πέθανε από αλλεργικό σοκ. Μάλιστα, η μητέρα της δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς αποχαιρέτησαν το άτυχο κορίτσι, που «έφυγε» τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.

Ο γαμπρός της άτυχης 16χρονη ξέσπασε, μιλώντας στο seleo και ζήτησε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

 

Η 16χρονη έκανε διακοπές στην Κασσάνδρα με τις φίλες της, όταν κατέρρευσε και πέθανε σε λίγη ώρα, μετά από κατανάλωση χοτ ντογκ. Το κορίτσι είχε αλλεργία στη λακτόζη. Σύμφωνα με τους συγγενείς της, ρώτησε το κατάστημα αν περιέχει το αλλεργιογόνο, διαβεβαιώνοντάς την πως δεν υπάρχει.

πηγη ieidiseis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button