ΔΙΑΦΟΡΑ

Χαρά Βέρρα: «Η εγγονούλα μου είναι ένας άγγελος. Δεν μιλάει δεν κάθεται και δεν περπατά αλλά πορευόμαστε με αυτό»

Χαρά Βέρρα: «Η εγγονούλα μου είναι ένας άγγελος. Δεν μιλάει δεν κάθεται και δεν περπατά αλλά πορευόμαστε με αυτό»

Συνέντευξη στην κάμερα του Mega Καλημέρα παραχώρησε η Χαρά Βέρρα και δήλωσε ότι δεν αφορά κανέναν αν θα παντρευτεί ή όχι, ενώ αναφέρθηκε και στην εγγονή της. Η γνωστή τραγουδίστρια αρχικά διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει από τον άνδρα της.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά με τον άνδρα μου. Δεν παντρεύτηκα και δεν ξέρω αν θα παντρευτώ και αν αυτό ενδιαφέρει κανέναν. Ενδιαφέρει εμένα κι είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το περιστατικό που της έτυχε σε εμφάνισή της και της έμεινε αξέχαστο, δήλωσε: «Δούλευα σε ένα μαγαζί στην Αθήνα και μου παρήγγειλε ένας πελάτης το “θα κάνω ζημιές”. Τη στιγμή που ξεκινάω το τραγούδι, πιάνει το τραπέζι, το γυρίζει τούμπα στην πίστα και μου το φέρνει στο κεφάλι. Με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα, ξαναγύρισα στο μαγαζί για να ηρεμήσω και μετά, με πήγαν σπίτι».

Τέλος, αναφέρθηκε στην εγγονή της, η οποία έχει πάρει μάλιστα, το όνομά της. «Η Χαρούλα μου είναι ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες, αλλά όλα καλά. Έτσι γεννήθηκε. Για εμένα δεν είναι πρόβλημα η Χαρούλα μου, έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει και να πει “μαμά, πεινάω, θέλω νερό”. Δεν μιλάει καθόλου, δεν κάθεται και δεν περπατά, αλλά πορευόμαστε με αυτό», είπε κλείνοντας.

Πηγή : singlewoman.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button