ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Χαρούμενες παιδικές φωνές ύμνησαν την Αγία Ειρήνη στην Άνδρο(ΦΩΤΟ)

 

Όλα τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Μεσσαριάς Άνδρου, συνοδευόμενα από την ευλαβέστατη Διευθύντρια κα. Δέσποινα Λαμπρινιάδου, τις διδασκάλισσες και τους διδασκάλους τους, παρακολούθησαν με ευλάβεια σήμερα το πρωί την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης στην Άνδρο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄, παρουσία του Δημάρχου και του Επάρχου Άνδρου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλών ευσεβών προσκυνητών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, προς τα οποία ευχήθηκε και διένειμε βιβλία πνευματικού και εποικοδομητικού περιεχομένου και από τα οποία δέχθηκε, ως αντίδωρο της αγάπης του, χειροποίητη εικόνα της Αγίας Ειρήνης.   

 

 

 

 

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button