ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψωμί και γάλα στους πληγέντες της Τήνου.

 

Μέσα στα πλαίσια του διαρκούς και έντονου ενδιαφέροντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ για τον δοκιμαζόμενο από τις ακραίες καιρικές συνθήκες Τηνιακό λαό και κατόπιν παρακλήσεώς του προς την ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, εστάλησαν σήμερα στην ιερά νήσο Τήνο 1.000 κιλά άρτου, και 550 λίτρα γάλακτος μακράς διαρκείας, συνοδευόμενα από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό.

Αμέσως μετά την άφιξή τους, διενεμήθησαν προς τις έχουσες ανάγκη οικογένειες της πόλης, με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, και στα χωριά της Τήνου, ιδιαίτερα δε στα εισέτι αποκλεισμένα από τα χιόνια.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ”, κ. Κ. Δήμτσα, την εκ Κληρικών Επιτροπή που είχε αναλάβει το έργο της διανομής και τον επιστάτη και το εργατικό προσωπικό του ΠΙΙΕΤ, που συνέδραμαν στη άμεση μεταφορά των τροφίμων.

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button