ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Όλοι στο Σύνταγμα όταν ο Τσίπρας στην Ευρώπη θα διαπραγματεύεται το χρέος της πατρίδας μας!

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ AROURAIOS.GR

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Ευρώπη και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος μαζί με όλες τις υπόλοιπες πλατείες της χώρας, θα είναι το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί.

Ειρηνικά όλοι οι Έλληνες, αναξάρτητα από το τι ψηφίσαμε, να σταθούμε στο πλευρό της κυβέρνησης που αποφάσισε να υψώσει ανάστημα στους δανειστές και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην «πολιτισμένη» Ευρώπη.

 

Το μήνυμα πρέπει να το δώσουμε όλοι μας, εκατομμυρία Ελλήνων, ενωμένοι, να ζητούμε μια καλύτερη ζωή.

Παρακαλούμε διαδώστε το κάλεσμα.

Περί ευθύνης: Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

πηγη arouraios.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button