ΔΙΑΦΟΡΑ

Όλο το διαδίκτυο χειροκροτά την Καίτη Γαρμπή: Με 2 στίχους τα είπε όλα για την τραγωδία στα Τέμπη

Πανελλήνια θλίψη έχει προκαλέσει το δυστύχημα που σημειώθηκε με τα δύο τρένα στα Τέμπη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας.

Χιλιάδες προσευχές και αναρτήσεις κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, με τον κόσμο να εκφράζει τη λύπη του για τις ζωές που χάθηκαν αλλά και την οργή του για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία.

Ανάμεσα σε αυτούς και επώνυμοι, οι οποίοι σπεύδουν να συλληπηθούν όσους έχασαν τους ανθρώπους τους. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς εξέφρασαν τη λύπη τους για τα τραγικά γεγονότα με μία ανάρτηση στα social media.

Όσα είπε η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς για την τραγωδία στα Τέμπη
Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία η ίδια και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, λένε:

«Καλημέρα. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι με αυτό που έχει συμβεί κι η στενοχώρια μας δεν θα κρατήσει 2-3 ώρες το πολύ, ούτε 2-3 ημέρες. Κουράγιο στους γονείς, έχουμε παιδιά και καταλαβαίνουμε. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς. Κουράγιο».

Δυστύχημα Τέμπη: Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης σχοινάς:

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button